Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Βασικά πινέλα μακιγιάζ που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα



Καλησπέρα και πάλι  μαζί !

Τα πινέλα για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι τα εργαλεία όπου θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις εύκολα και με ακρίβεα .Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα βασικά πινέλα  που πρέπει να έχεις μαζί σου χωρίς πολλά πολλά . 

1. Πούρας :  μεγάλο φουντωτο πινέλο  με μαλακές τριχούλές για να μην γδέρνει το δέρμα .

2. Foundation :Το συγκεκριμένο είναι ένα φλατ πινέλο για άπλωμα υγρού προϊόντος και δίνει μια κάλυψη αρκετά καλή , και λιγότερο φυσικό αποτέλεσμα .

3.Σκιάς : Ένα πινέλο θαύμα , μπορείς να τοποθετήσεις την σκιά σου σε όλο το βλέφαρο και να δημιουργήσεις και βάθος στο βλέμμα τοποθετόντας σκούρα σκιά στο κόκκαλο του ματιού σου .

4.Concealer : Το βλέμμα σου φωτίζεται και πλέον έχεις πιο ανοιχτό και  λαμπερό βλέμμα  με ένα απλό πινέλο όπου φροντίζει και τις λεπτομέριες  κάτι που με τα δάκτυλα τόσο έυκολα δεν γίνετε , βέβαι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

5. Eyeliner : Αν σου αρέσει το γατίσιο βλέμμα δημιουργησέτο με αυτό το κοφτό πινελάκι για να κάνεις μια υπέροχη γραμμή σε όποιο πάχος προτιμάς . Το πινέλο αυτό χρησιμοποιήται για κρεμώση προιόντα αλλά και σε μορφή σκιάς.

6.

Λίγα ακόμα πινέλα για εφαρμογή του Foundation σου :
το (1)  δίνει ωραία κάλυψη έχει πολλές τριχούλες και είναι επίπεδο.
(2) πολλές τριχούλες για τέλειο άπλωμα και φυσικό αποτέλεσμα .
(3) πινέλο για  υγρό  make up  που δίνει περισσότερη κάλυψη και  δίνει ελαφρά το εφε της μάσκας.
(4) Beauty blender  ένα σφουγγαράκι υπέροχο  που κάνει το  πρόσωπο  φυσικό και απλώνει τέλεια το υγρό προϊόν χωρίς να μαζεύει πουθενά.  Αν θες μια οικονομική λύση  για ενα τέτοιο πινέλο  κοίτα εδώ :  http://makeupmary2.simplesite.com/433734841

https://www.e-jumbo.gr/omorfia-peripoiisi/nychia-makigiaz/pinela-sfoungaria-makigiaz/sfoungarakia-makigiaz/sfoungari-makigiaz-stagona-fouxia_292309/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου